Medlemsvilkår

Dette er en avtale mellom Solidaritetskamp mot EØS (SMEØS) som organisasjon og deg som medlem. Avtalen er gyldig fra det tidspunktet du aksepterer disse vilkårene.

1. Personinformasjon

For å opprette et medlemsskap må du registrere kontaktinformasjon slik at vi kan bokføre hvilke medlemmer som har betalt kontigent. Du er via medlemssiden (funksjonalitet kommer) selv ansvarlig for å oppdatere: 

  • E-post og mobilnummer
  • Adresse og Postnummer

Ønsker du ikke lengre å være medlem kan du unnlate å betale kontingent, eller ta kontakt om du ønsker din kontaktinformasjon slettet. 

2. Pris og Betaling

Styret i SMEØS har bestemt en årskontingent for 2021 på kr 250.-                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Årsmøtet i 2021 vil ta stilling til videre kontigentstørrelse . Kontingent er gyldig pr. kalenderår.

3. Oppsigelse

Medlemmet kan når som helst avslutte avtalen.

4. Personvern

Opplysninger registreres for å kunne levere tjenesten og administrere medlemsforholdet ditt, samt for statistisk bruk. Registrerte opplysninger behandles i henhold til gjeldende lover og regler. 

Innsamling av statistikk om besøkende på nettstedet gjøres i anonymisert form, og informasjonen vil ikke bli koblet mot dine brukerdata.